Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною користувачкою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, кількість яких перевищила 85 тисяч.

У серпні Віра Кекелія вдруге стала мамою і деякий час проживала в Грузії, де народила сина, проте нещодавно повернулася в Україну. Тепер артистка радісно повідомила, що повертається до своїх улюблених подруг та глядачів у "Жіночий квартал".

Віра Кекелія, instagram.com/kekeliavera/
Віра Кекелія, instagram.com/kekeliavera/

Вона вже готова до ефіру і дуже сподівається, що вони взагалі відбудуться, оскільки в Україні зараз масово вимикають світло через те, що окупанти завдали ударів по критичній інфраструктурі.

"Нарешті я в строю. Завтра з Жіночим Кварталом буде і душевно і весело! До зустрічі в ефірі, аби було світло🤞🏼🙃", - написала Кекелія.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Багато шанувальників, зокрема співачка Світлана Тарабарова, зазначили, що Віра зовсім не схожа на маму двох дітей і через декілька місяців після пологів виглядає просто неймовірно.

Коментарі - instagram.com/kekeliavera/
Коментарі - instagram.com/kekeliavera/

Коментарі - instagram.com/kekeliavera/
Коментарі - instagram.com/kekeliavera/

Раніше ми писали про те, що Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" змусила плакати Веру Кекелію, що недавно народила.

Як повідомляв Знай.ua, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" повертається з місячним синочком в Україну: "Підгузки поміняли"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія показала, де вона застрягла з маленьким сином: "Дочекалися документів"