Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно поділилася зі своїми фанатами деталями стосовно нового залицяльника, продовжує ділитися зі своїми шанувальниками кадрами з життя.

Цього разу Ксенія показала проблеми, які цими днями переживають жителі української столиці без світла.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Як же прикро зараз дивитися у віконце. Район щасливих людей", - пише Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

У новій історії акторки можна помітити, що район, який знаходиться поряд із місцем проживання зірки, все ж таки не відключили від електрики. А ось у Ксенії Мішиної в цей час не було світла, і акторці довелося деякий час, як і її сусідам, сидіти у темряві.

Також варто нагадати нашим читачам, що Ксенія Мішина днями поділилася кадрами із фітнес-клубу, де вона як завжди "сексі". На свіжих кадрах можна побачити, що Ксенія Мішина займається з вільною вагою і качає прес. Також видно, що Ксенія Мішина обрала для тренування чорний лук і навіть подумала про навушники, в яких має грати музика.

Нагадаємо, Ксенія Мішина закружляла голови чоловікам очима кольору океану, в яких можна потонути: "Все, закохався".

Раніше повідомлялося, "Гнів розпалює вогонь": Ксенія Мішина показала українкам, як стати "непробивною", варто спробувати.

Також, усі подарунки у світі? Ксенія Мішина озвучила прайс на побачення, не у всіх чоловіків є така "валюта".