Відомий український гумористичний актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Чоловік став неймовірно популярним після ролі харизматичного Юрчика у серіалі "Одного разу під Полтавою". Якось він разом із дочкою Єлизаветою побував у студії телепередачі "Твій день", після чого відео з маленькою красунею у себе в профілі виставила його дружина Вікторія.

Юрій Ткач, фото: Instagram
Юрій Ткач, фото: Instagram

Малятко з телефоном у руці виконала запальний танець і заспівала пісню Стаса Михайлова - "Все для тебе".

Дівчинка влаштувала концерт у коридорі, але під кінець пісні опинилася, ймовірно, на кухні, прямо перед мамою, що знімає.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4
Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

"Ліза хоч знає, що відео з нею заповнюють простори інсти?! Як підросте, підкаже вам", "Вся в тата", "Відразу видно, дочка актора 😍", "Яка ж вона краса 🤗🤗", "Сміятися не можна, але хочеться...", "Красота😍" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з родиною, але шанувальники запідозрили недобре.

Раніше ми повідомляли, що дружина Ткача з "Квартал 95" випила "зайвого" та довела, що їй немає справи до злісних росіян.

Також стало відомо, що Юрій Ткач та Віталій Козловський змусили жінок кусати губи .