Український репер та продюсер Олексій Потапенко (Потап), який є чоловіком співачки Насті Каменських, часто розповідає про своє життя та творчість, задовольняючи цікавість численних шанувальників.

Цього разу на особистій сторінці у соцмережі Інстаграм Олексій Потапенко поділився особистими роздумами щодо пошуку щастя.

"Всі хочуть знайти щастя і приборкати вогонь життя, вдихнути в себе енергію всесвіту, а в мене проїзний на цей Автобус буття, звертайтеся, дарую 🔥❤️😎 send you blessings 🙏 . Олексій Потапенко

Потап, instagram.com/realpotap
Потап, instagram.com/realpotap

"Не впевнений, що хтось даруватиме такий проїзний! Та й ще на такий ексклюзивний Автобус 😎", "Якщо я від подарунка не відмовлюсь)", "Красава концерт у Хургаді вогонь", "👏подаруйте!",- відреагували у коментарях.

Популярні новини зараз
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Олексій Потапенко з гуртом "Mozgi" у 2021 році якраз дав грандіозний концерт у Хургаді та анонсував наступний у Шарм-ель-Шейху:

"Спасибі Хургада, наступна зупинка Шарм ель-Шейх! @mozgiband #mozgi!",- написав Потап. Олексій Потапенко

Коментарі, instagram.com/realpotap
Коментарі, instagram.com/realpotap

Коментарі, instagram.com/realpotap
Коментарі, instagram.com/realpotap

Нагадаємо, що Потап випустив нову пісню "Шлях додому" – звернувся до всіх українців із "резерву".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських попросила не псувати момент, притиснувши руки до обличчя: "Знову ці сусіди".

Також стало відомо, що чоловік Насті Каменських Потап надихнувся та написав вірш про путіну: "Щоб усі знали".