У популярному шоу "Світське життя" на телеканалі "1+1" Slavia розповіла, як отримала елітне житло під Києвом та від кого.

Співачка Ярослава Притула-Хома поділилася з глядачами деталями розлучення лідером гурту Dzidzio Михайлом. Зірка не спростовувала, що справді отримала після закінчення стосунків житло, в якому вони разом планували жити.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Вибираючи дизайн проєкту щоразу пара не могла домовитися між собою.

"Насправді ми хотіли там обоє жити, ми вже робили дизайн проєкту на двох, але якось так складалося, що кожного разу Михайло мені, коли давав цей дизайн проєкту він мені якось не подобався " , - каже співачка

Також розповідаючи, Slavia наголосила на тому, що багато разів намагалася донести до чоловіка те, що в їхніх стосунках щось не так.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

" Я завжди зупиняла Михайла і кажу: "Давай спочатку розберемося у відносинах" , - каже екс дружина лідера гурту Dzidzio.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Виконавиця згадала, як почувала себе одразу після розриву стосунків. Каже, що їй було дуже важко та боляче, але вона про це нікому не розповідала.

"Коли мені було важко, мені було боляче, коли я намагалася ображатись – про це ніхто не знав" , - каже зірка

Але згодом емоції стихли і зараз, згадуючи про шлюб, Ярослава каже, що пишається тими стосунками, які вони змогли збудувати протягом 20 років.

"Я пишаюся ним, я пишаюся нашими стосунками, тому що 20 років не кожен може пройти. Це такий шлях становлення особистостей, який ми пройшли з малого", - констатує співачка

фото: instagram slavia_official
фото: instagram slavia_official

Нагадаємо, що DZIDZIO розповів зворушливу історію про українця у Празі, який задонатив 7 тисяч євро на ЗСУ: "Обіцянку виконав".

Раніше ми повідомляли, що колишня Дзідзьо Slavia виснажує себе після розлучення: "Ну як не випити".