Оля Полякова та Маша Єфросиніна досі радують шанувальників виходами шоу "Дорослі дівчатка". Знаменитості навіть перейшли українською мовою.

Не дивлячись ні на що телеведуча і співачка не боятися постати перед своїми фанатами такими, якими вони є і в реальному житті. Це довів і один із випусків їхнього спільного шоу на кухні.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

На кінець четвертого випуску Єфросиніна підготувала невеликий експеримент.

- Чи готова ти зараз повністю змити макіяж?

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Оля Полякова зізналася, що у неї після зйомок заплановано захід, проте вона погодилася на цей крок. Відразу співачка зняла накладні вії.

"Конкурс - хто краще виглядає. Хто херовіший виглядає... Єдине, чого у мене немає взагалі, це брів", - кажуть дівчата по черзі.

Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Можете написати нам, що ми страшні, старі, потворні, а нам пох*й, тому що ми собі подобаємося", - зауважила Оля Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова кардинально змінила життя, але різниці особливою не помітила: "3 дні без алкоголю".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова візьметься за "долю" поранених військових, але не без допомоги українців: "Дасть потужний поштовх...".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна дала інструкцію, як зробити фото статевого органу - Дантес і Дурнєв взяли на замітку: "Пожував та виплюнув".