Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч дуже проникливо заспівала колискову українською мовою і заявила, що ці пісні, які виконує матір або нянька під час заколисування дитини, - національна сакральна спадщина, в якій живе душа.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Коли збиваєшся з дороги, починають траплятися Дива ) Щоб нагадати, що справді має цінність 🤍 Музика має надпотужну силу, вона виникла ще до того, як людство навчилось говорити, спілкуватись. До того, як відбулась когнітивна революція 🧠", - додала Злата.

Артистка зізналася, що під час співу відчуває, як простір наповнюється чимось особливим, а всередині стає тепло. Вона навіть назвала це видом медитації.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Більше того, цю колискову Огнєвіч виконала дитині своєї подруги, від чого та одразу заснув.

"Цю колискову я люблю сильно, заспівала сьогодні дитині, яку побачила вперше в житті 🙌🏼🧚🏻‍♂️ і ця дитина заснула на моїх очах. Ось таку силу має стродавня українська пісня!" - заявила звезда.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч подарувала українцям промінчик надії: "Крізь тріщини та злами"

Як повідомляв Знай.ua, "Не плач, кохана": Злата Огнєвіч після моторошної ночі в поїзді здивувала визнанням

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч підказала, що допоможе українцям вижити цієї зими в умовах війни: "Буде найважчою"