Відома українська акторка та зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька розповіла, як підтримує Україну у Німеччині.

Про це дівчина розповіла, опублікувавши фото з одного з численних мітингів, на яких взяла участь. Фото Дар'я оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Дарія Петрожицька, фото: Instagram
Дарія Петрожицька, фото: Instagram

Наразі актриса проживає в Німеччині, куди їй довелося тікати від повномасштабної війни в Україні. Попри відстань, зірка підтримує зв'язок із шанувальниками, публікуючи фото, на яких підтримує мітинги в підтримку України та проти війни росії.

Дар'я Петрожицька. Фото: instagram.com/petrozhitskaya/
Дар'я Петрожицька. Фото: instagram.com/petrozhitskaya/

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

У мене уже колекція таких фото - прокоментувала фото актриса.

У коментарях підтримали дівчину, та відгукнулися коментарями, словами підтримки та розуміння.

"По класиці - чорні брови, карі очі, та погляд як у президента", "Ви така класна рада була зустрітися в Гамбурзі", "Так дуже гарно Україна не забуває своїх героїв культурного і волонтерського фронту", "Зараз дивимось Папіка - як щиро ти граєш!", "Культурний фронт", - написали шанувальники дівчини.

Дар'я Петрожицька, коментарі. Фото: instagram.com/petrozhitskaya/
Дар'я Петрожицька, коментарі. Фото: instagram.com/petrozhitskaya/

Нагадаємо, ми писали, що Дар'я Петрожицька з "Папіка" віддалася поклику природи, сховавшись у лопухах: "Як в Амазонці".

Як повідомляв "Знай.ua" Дар'я Петрожицька з "Папіка" назвала речі, які надихають під час війни ще сильніше: "Одна людина на колону танків".

Також "Знай.ua" інформував, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька розповіла, як хлопець повернув їй любов до життя: збирає гроші для ЗСУ, як у церкві.