Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія з радістю виступила на черговому благодійному заході на підтримку ЗСУ, а саме військової частини А4049. Невеликий концерт відбувся у ресторанній залі завдяки відомому українському актору Павлу Вишнякову.

[quote author=""]"Віримо у ЗСУ! Перемога за нами! Слава Україні!" - написала Камалія.

На зустрічі із земляками зірка також уперше виконала свою нову патріотичну пісню "Одна Батьківщина", але не повідомила, коли всі шанувальники зможуть її почути. Звучить вона чудово та дуже надихаюче.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Судячи з реакції на маленький уривок пісні, всі чекають її прем'єри. Також у коментарях Камалію засипали компліментами та словами подяки за те, що вона так щиро допомагає Україні у цій війні.

Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/
Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/

Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/
Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/

Раніше ми писали про те, що Камалія із чоловіком Захуром розповіли, де в Європі ще залишилися "хороші росіяни": "Люди абсолютно неадекватні"

Як повідомляв Знай.ua, Білик, Каменських, Камалія та Гросу: чому зірки зважилися лягти під ніж хірурга

Також портал Знай.ua писав, що Камалія здивувала українців щирим патріотизмом, що прокинувся під час війни: "Могли б відпочивати на Мальдівах"