Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина розповіла про несправедливість, у якій їй доводиться жити. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що нинішня ситуація з відключеннями електрики змушує її добре прокачувати стан дзен.

Ксенія Мішина. Фото:  instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина. Фото: instagram.com/misha.k.ua/

"А взагалі знаєте все добре, я дуже спокійна, врівноважена, такий дуже приємний стан. Взагалі не хочеться, там я знаю, кулаком об стіну чи когось там... ну взагалі такого немає. Ну просто немає світла, там учора годинника 13 і сьогодні вже 15 година пішла. Все нормально. У нашій країні зараз дуже круто тренувати стан дзен", - сказала актриса.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Ксенія Мішина дала зрозуміти, що явно незадоволена тим, що відбувається, і назвала несправедливістю, що в когось світло не пропадає.

"Взагалі знаєте мені все одно, що через дорогу постійно є світло, а в мене немає. Ну, трохи несправедливо, але нормально. Все добре", - сказала зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина з "Холостячки" здійснила мрію українок, плюшевий ведмідь все запам'ятав: "Погляньте на красу..."

Також наш портал інформував, Камалія показала, якою запальничкою може бути, і допомогти ЗСУ не забула: "Перемога за нами"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Наді Дорофєєвій згадали про вагітність та бажання дітей: "Навіщо спектакль з Кацуріним" .