Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Наразі співачка звернула увагу на те, що вона стала учасницею грузинського аналога шоу "Танці з зірками". І вже встигла знятися у першому випуску, який було показано на телеекранах країни.

Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"
Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"

"Мій перший виступ. Дякую телеканалу за можливість виступити, розповісти та показати життя українців сьогодні! Також дякую весь грузинський народ за велику підтримку, яка так потрібна в наш час. Бачачи наш номер у прямому ефірі, пишіть свої враження у коментарях", - пише Оля Полякова в публікації.

Співачка дебютувала у вишиванці у парі з Максимом Єжовим. Проте здивувати глядачів та суддів не вдалося. Їхні танці під пісню "Океану Ельзи" дозволили набрати всього 14 балів із 30 можливих... у випуску це один із найнижчих результатів. Оле не додало балів і те, що одним із членів журі є Іраклі Макацарія.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

"Як красиво!", "Шикарно, як мелодійно, витончені рухи", "Оля, просто до сліз", "Мурашки та сльози від першої ж секунди...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова здивувала українців у новому амплуа на сцені: "Про Україну"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова нагадала українцям, чому разом ми сила: "Дуже класний результат"

Знай.uа писав, Оля Полякова знайшла спосіб, як повернутися до звичайного життя після втрати ноги: "Важкий етап"