Популярна українська акторка, а також зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка днями порадила своїм фанатам попросити щастя у Бога, продовжує радувати відданих шанувальників свіжими кадрами та цікавими ідеями. Цього разу співачка вирішила розповісти, чому діти можуть навчити дорослих людей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Дитина завжди здатна дати дорослому три уроки: вона весела без жодної причини, завжди чимось зайнята і вміє за будь-яку ціну домагатися бажаного. Давайте вчитися у дітей.", - пише Анна Саліванчук.

Можна зауважити, що окрім спостережень за поведінкою дітей, Ганна Саліванчук також поділилися ще й двома своїми новими знімками, яких шанувальники ще не бачили. На свіжих кадрах співачка у дуже яскравому вбранні: біла сорочка, бордовий светр та костюмні штани у тон, а також її образ доповнила дуже вільна зачіска.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Віддані шанувальники почали активно залишати схвальні оцінки у вигляді лайків, а також активно коментувати публікацію. Ось, що пишуть люди: "Красуня", "Неймовірна", "Кохаю", "Ох діти, а як вони добре відчувають людей", "Красуня".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Не вміють наші люди": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук запропонувала українцям попросити щастя у Бога.

Раніше повідомлялося, "Вирішила порадувати": Анна Саліванчук граційно попрацювала з ложкою, аж слинки потекли.

Також, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук подарувала українкам шматочок весни: про це мріє кожна.