Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва продовжує допомагати українській армії у боротьбі з окупантами своїми силами. Вона анонсувала дати нових благодійних концертів, мета яких - зібрати якнайбільше коштів на відновлення будинків мирного населення після бойових дій. Гроші вона передасть організації "Добробат".

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

"Запрошую вас почути та знайти власні сенси на моїх благодійних концертах ❤️‍🩹 Вперше це будуть не яскраві гучні шоу, а дуже особливі атмосферні події", - заінтригувала співачка.

Зірка виступить у Львові 3 грудня, а 4 у Чернівцях. Шанувальники в коментарі з великим азартом заявили про готовність купити квиток, щоб почути її, багато хто не забув подякувати Дорофєєвій за те, що вона робить для України в такі темні часи.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Подаруйте настрій собі – і допоможіть тим, хто цього потребує!" - додала Надя.

Раніше ми писали про те, що Наді Дорофєєвій згадали про вагітність та бажання дітей: "Навіщо спектакль з Кацуріним"

Як повідомляв Знай.ua, Вова Дантес розповів, як платив комуналку та возив Дорофєєву на курорти за 80 тисяч гривень: "Гроші, щоб витрачати"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва прикрила груди крихітними перлами і назвала 10 найголовніших смислів: "Новий вимір"