Гурт Kalush Orchestra виступить на знаменитій музичній премії MTV Europe Music Awards 2022, яка відбудеться 13 листопада в Дюссельдорфі.

Українські музиканти позмагаються за премію з іменитими музикантами Stormzy, Gayle, Гаррі Стайлс, Нікі Мінаж та інші. Про це музиканти повідомили в сторіс на Instagram.

Kalush Orchestra. Фото: instagram.com/kalush_oficial/
Kalush Orchestra. Фото: instagram.com/kalush_oficial/

Наразі музиканти виступають в США та Канаді. Вони знаходяться у тритижневому турі, але по його завершенню відправляться до Німеччини, щоб виступити на MTV Europe Music Awards 2022. Раніше цю премію отримав гурт Måneskin, який виграв попереднє Євробачення.

Kalush Orchestra готує особливий номер, який присвятить Україні. З режисурою та постановкою їм допомагає хореограф Костянтин Томільченко.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Музиканти зазначили, що будуть спеціальними гостями на цій премії.

Ми раді взяти участь у MTV Europe Music Awards 2022. Це дійсно круто бути частиною такої важливої музичної премії і виступати на одній сцені зі світовими зірками. Віримо, що це хороший знак, і Kalush Orchestra здивує своїм виступом багатомільйонну аудиторію телеглядачів у прямому ефірі - прокоментували в гурті.

Нагадаємо, ми писали, що "акули" українського шоу-бізнесу боротимуться з маловідомими артистами у Нацвідборі на Євробачення: чи хтось повторить успіх Kalush Orchestra.

Як повідомляв "Знай.ua" Kalush Orchestra зустрілися з Арнольдом Шварценеггером у рожевих панамках: "Легенди у кадрі".

Також "Знай.ua" інформував, що Kalush Orchestra додали у легендарний хіт The Rasmus українського фольку.