Відомий український гурт, а за сумісництвом переможці пісенного конкурсу «Євробачення-2022» Kalush Orchestra перемістили шанувальників у 2000-ті своєю новою піснею.

Про це вони повідомили на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram , активними користувачами якої вони є.

Справа в тому, що український колектив записав спільну пісню із легендарними фінськими The Rasmus. Вони переспівали їхній головний хіт на український маневр.

Йдеться про пісню "In The Shadows", яку чув кожен із нас. Вийшла вона ще в 2003 році, і швидко почала набирати популярності по всьому світу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Під час пісенного конкурсу Євробачення 2022, в якому обидва колективи брали участь, вони швидко порозумілися, і домовилися записати спільну пісню.

Змінилося в новій версії практично все - від назви до музичного супроводу та слів. Тепер це "In The Shadows of Ukraine", і вона спрямована на допомогу Україні в такий складний час. Обидва колективи вражені новим звучанням.

"Наша місія - розповісти якомога більшій кількості людей про цю війну та мужність українського народу. Тому ми вирішили зняти кліп на цю пісню, щоб люди могли почути і побачити все, що ми хочемо донести до світу цією новою роботою" - йдеться у повідомленні під постом.

Легендарна рок-пісня наразі має нотки українського фольку. У пісні є фраза: «Кажуть, що я маю навчитися вбивати, перш ніж зможу почуватися в безпеці, але я краще вб'ю себе, ніж стану їх рабом», і вона чудово відображає почуття українців сьогодні. Ми не хочемо стати рабами росіян, тому боротимемося до переможного.

У кліпі, який також було знято на цю композицію, можна побачити зразки жінок у національному вбранні, козаків, дітей, а також військовий. Також у другому куплеті з'явилися українські рядки, що не може не радувати.

Нагадаємо, що на пісенному конкурсі Євробачення фінський гурт посів 21 місце у фіналі, і протягом усього конкурсу тісно спілкувалися та контактували з українськими хлопцями.

Нагадаємо, що Олег Псюк із "Kalush" разом із справжнім козаком змусив українців тремтіти від перезбудження.

Раніше повідомлялося, що гурт "Калуш" готується підкорити США та Канаду, щоб розповісти всім про силу українців

Також керівники "Євробачення" вже обирають, у якому місті провести масштабне шоу .