Ексдружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram.

Зараз вона розповіла, як же впоратися з агресією на свою адресу. Жінка заявила, що для початку слід прийняти для себе дуже важливе рішення... не шукати будь-яких відмовок чи виправдання, незважаючи на те, що це складно зробити, незважаючи на страхи і таке інше.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Згадайте себе, коли ви одружилися (якими ви тоді були) - невеликий власний досвід, у вас був стрижень, прагнення, характер, життя, робота або навчання і т.д., в якому всі життєві проблеми лаконічно вирішувалися, якщо навіть іноді здавалося досить складно", - пише Марина Боржемська у публікації.

За її спостереженнями, люди не завжди правильно будують стосунки один з одним. Наприклад, між чоловіком та жінкою спочатку проявляється любов, пристрасть, емоції, почуття, ейфорія. Ще поступки, піклування та інше. А ще є помилки, які руйнують усе, що вдалося побудувати на старті.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Згодом чоловік чи жінка сприймає партнера... як власність чи річ, якою можна керувати, маніпулювати тощо. Через це втрачається власна думка, впевненість, сила. "Я сама багато років на собі відчувала, що таке жорсткий аб'юз. Я втратила саму себе на якийсь час. На щастя, я прокинулася 3 роки тому", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська поділилася з українками гірким досвідом домашнього аб'юзу: "Підкажіть, як впоратися?"

Як повідомляв "Знай.ua", Марина Боржемська зізналася, що любить нюхати дітей на щастя: "Чи нормально?"

Знай.ua писав, Марина Боржемська розповіла, що необхідно всім українцям: "Тіло скаже вам спасибі"