Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова позаздрила вмінням маленької доньки та зазначила, що вона стане їй гідною заміною. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками, регулярно радуючи їх новими фото та відео на своїй сторінці. Цього разу зірка показала, як проходить її день у компанії дочки та чоловіка.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

На відео донька Ілони Гвоздьова демонструє практично професійну розтяжку, закинувши ногу на холодильник. Зоряна мама спочатку поправляє дівчинку, а потім захоплюється її вмінням і зазначає, що таку вправу не зробить навіть вона.

"Як підійти красиво до холодильника. Ну приблизно так. Дочка, шкарпетка тягни, тягни стопу. Супер, ідеально. Ось це я розумію розтяжка, не те, що мама, взагалі тільки язиком", - сказала Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Хореограф зазначила, що з такими успіхами її дочка зможе стати їй гідною заміною та також навчати людей танцю.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" показала, як фарбує 7-річну доньку по-дорослому, але раз на рік: "Відволікти від подій".

Також наш портал інформував, Микита Добринін знімком із сином змусив українців згадати про найголовніше: щастя – існує.

Крім того, наш портал інформував, Бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін розповів, як прокачує українську за допомогою матів: "Складно лаятися".