Відомий український письменник, музикант Сергій Жадан відвідав Донбас, де під свист ворожої артилерії підтримав воїнів ЗСУ. Фото з поїздки він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан активно допомагає ЗСУ та не боїться їздити навіть на найпередовіші позиції і цього разу відвідав їх на Донбасі. Він відіграв кілька концертів і повернувся назад із невеликим презентом від воїнів.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Їздили до Донецької області, привітали улюблений 503-й батальйон із днем ​​народження, відіграли три концерти. Привезли невеликий крилатий подарунок, співали з хлопцями. Приємно бачити старих знайомих, приємно повертатися до своїх", - розповів Сергій Жадан.

Музикант розповів, що не обійшлося без ворожого обстрілу, виступати доводилося під свист снарядів та поділився спільними враженнями від поїздки.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Осінь на Донбасі ясна, небо вранці чисте. Сумні самотні пси притискаються до бійців. Іноді спрацьовує артилерія. Відлуння довго перекочується прозорим листопадовим повітрям. Швидко вечоріє, стає прохолодно. Бійці дякують, докурюють, розходяться", - поділився враженнями.

Раніше портал Знай повідомляв, Даніель Салем показав кадри з передовою, від яких волосся дибки стає: "Боже допоможи".

Також наш портал інформував, Юрій Горбунов похвалився шикарним кадром, Астаф'єва від заздрощів "прикусила губу": "Клас".

Крім того, ми писали, Микита Добринін знімком із сином змусив українців згадати про найголовніше: щастя – існує.