У п'ятницю, 28 жовтня 2022 року, українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Незабаром, 4 листопада, вийде другий випуск, поки на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram триває знайомство з кожною дівчиною окремо.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Настя, 24 роки. Дніпро. Приватна підприємниця. Настя зізналася, що найгірший день у її житті був у віці 19 років, коли вона дізналася, що у неї рак – лімфома. Настя була двічі заміжня. Зараз виховує дочку, яка вважає сенсом свого життя. Як думаєте, чи підходять Настя та Алекс один одному?", - йдеться в публікації.

Однак користувачі в коментарях виявилися не згодними зі словами, нібито її дитина для неї є "значенням усього життя". Справа в тому, що дитині менше двох років було на той момент. А ось Анастасія залишила малюка з рідними, щоби будувати своє майбутнє.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

24-річна Анастасія, фото: Instagram
24-річна Анастасія, фото: Instagram

"Несерйозна дівчинка. Як можна таку малу дитину залишати і йти влаштовувати своє життя. Чоловіків міняла як рукавички, думаю не довго на проекті", "Такі дівчатка виходять заміж для підвищення самооцінки, доводячи суспільству, що вона потрібна", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що вже бачив одну з учасниць голою: "Поруч із нею"

Як повідомляв "Знай.uа", Тарас Цимбалюк не стримався через участь "Холостяка" з Топольським, яка була в шоу: "Мавпа ти"

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський відволік українців від озвучки в 12 сезоні: "Тупий голос на всіх"