Популярна українська співачка, акторка, донька мільярдера та співвласниція відомої мережі супермаркетів "АТБ" Анна Буткевич, яка нещодавно презентувала яскравий кліп на композицію "Адреналін", продовжує радувати своїх шанувальників у соціальних мережах яскравими кадрами.

Цього разу артистка показала кадри зі свого нового відео із "бойовими птахами". Можна припустити, що Анна так пожартувала.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Буткевич у мережі Instagram.

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

"Нова партія бойових птахів", - говорить короткий підпис в історії, який опублікувала у себе Анна Буткевич.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У новому відео можна побачити паркування біля одного магазину популярної в Україні мережі супермаркетів. Тут чоловік, який одягнений у форму охоронця, чи вантажника помістив на своїх широких плечах великого орла, у якого розмах крил може досягати майже два метри.

Птах невпевнено себе почував на цьому місці, однак, на думку Анни Буткевич, це і є "бойовий птах". Що ж, тепер ми знаємо точно, що у зірки з почуттям гумору все гаразд.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно Анна Буткевич зібрала в один відеоролик кілька найяскравіших моментів із творчого життя та особистого життя. У кадрі можна побачити, як вона розважається зі своєю донькою Роксоланою, позує для фотографа та демонструє розкішні сценічні вбрання. А у підписі до відео артистка закликала українців цінувати кожен момент, не згадувати про минуле та насолоджуватися життям.

Нагадаємо, напихати гарбуз м'ясом, овочі додадуть пікантності: рецепт ідеального поєднання.

Раніше повідомлялося, "Через два...": Анна Буткевич нагадала українцям про важливе, і не стримала сліз.

Також Анна Буткевич нагадала, як "два-три тижні" війни розтяглися на 8 місяців: "Весь світ спостерігає".