Відома українська співачка та акторка, донька мільярдера та співвласниця відомої мережі супермаркетів "АТБ" Анна Буткевич так само радує своїх фанатів у соціальних мережах свіжими кадрами. Тільки в мережі Instagram у Анни близько 100 тисяч підписників, які постійно залишають їй безліч коментарів та схвальних оцінок у вигляді лайків.

Цього разу співачка увімкнула свого "внутрішнього математика" та вирішила нагадати українцям, через скільки прийдуть "круглі" дати.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Буткевич у мережі Instagram.

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

"Через два місяці - Новий рік, а за чотири - рік", - підписала свою історію Анна Буткевич.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Можна зрозуміти, що співачка має на увазі, що за чотири місяці прийде дата, коли вся Україна героїчно бореться проти повномасштабної агресії російських окупантів - цілий рік. Тим не менш, від себе хочемо побажати, щоб війна закінчилася раніше і обов'язково перемогою України.

У новій історії Анни Буткевич можна побачити, що на задньому фоні є фотографія, проте вона розмита. Можна здогадатися, що на знімку українське місто, де спокійно гуляють люди – та картинка, яку мріє цими днями бачити кожен українець.

Нагадаємо, Анна Буткевич нагадала, як "два-три тижні" війни розтяглися на 8 місяців: "Весь світ спостерігає".

Раніше повідомлялося, Анна Буткевич випустила коготочки на ніжну квіточку - дівчинки, навчайтеся: "Адреналін".

Також, Анна Буткевич знайшла сучасне "озброєння", яке зірве плани Лукашенка: "Західні партнери передали".