Багато хто знає Марка Куцевалова як чудового гумориста, який знайшов себе після участі в телепередачі "Ліга сміху", коли Володимир Зеленський ще не був президентом, а провідним та учасником "Кварталу 95".

Наразі українці спостерігають за його участю у шоу "Пара на мільйон", де він намагається відкрити для себе кохання в парі з Анастасією Талпою. Про дівчину ми зараз і поговоримо. Як виявилося, вона зважилася на серйозну операцію зі збільшення грудей, тому що "рідний" розмір її не сильно влаштовував.

Анастасія Талпа, фото: Instagram
Анастасія Талпа, фото: Instagram

Все це Анастасія, звичайно ж, зняла, будучи в клініці і готуючись до операції. Спочатку це були танці зі сльозами, а згодом і сам процес. Звісно, ​​без подробиць. Однак Талпа показала, як відходила від наркозу, демонструючи попередні розміри нових грудей.

@talpa_n

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще
♬ CUFF IT - Beyoncé

@talpa_n

♬ оригінальний звук - Настя Талпа

"Я за вас дуже рада, але як можна так красиво виглядати? Білизна така і укладання", "Настя пару років тому вас дивилася в Instagram, як ви була ще заміжня. Зараз дивіться просто круто!", - пишуть користувачі у коментарях.

@talpa_n

Робила у лікаря instagram : surgeon.yurchenko , вкажіть мій промокод «talpa» і отримуйте 500$ знижку!

♬ оригінальний звук - Настя Талпа

Нагадаємо, зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов став ведучим масового інтиму: "У мене є чоловік..."

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов показав трусики Насті Талпи з "Пари на мільйон": "Я вирішив"

Знай.ua писав, подвиг у стилі Лачена та Притули: зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов допоміг у знищенні путіна