Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій акаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 600 тисяч людей.

Даша Астаф'єва стала учасницею роботи, завдяки якій нове покоління знатиме про те, як росія напала на Україну та знищила життя багатьох безневинних людей.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

Зважаючи на все, її особиста історія написана в книзі " Пташиний цвинтар ", але її ще немає в печаті.

[quote author=""]"Чому саме вона?
Банальніше не скажеш. Але тут усі ми. Разом живемо, разом намагаємося не думати про смерть. І автор нам допомагає кожним новим оповіданням змінити ставлення до неї", - поділилася Астаф'єва. quote]

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Також артистка зізналася, що в ній "дехто" живе і він радіє тому, що в книзі все набагато складніше, ніж у реальному житті. Іноді їй хочеться це "щось" придушити, і воно змушує її відчувати сором.

"Іноді я його так соромлюсь і боюсь, що нічого не лишається, як взяти за руку і з кожною новою літерою виводити у бік світла, наче сліпу дитину. Я буду не я, якщо ви не полюбите цю книжку як полюбилася вона мені. Не проживете кожен куточок думок та сповідань. Дочекайтеся разом із нами" , - підсумувала Даша.

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва припустила, що ядерна путіна закінчиться так само як армія: "епічно" та "геніально"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва "зустрілася" з Ані Лорак, але по обличчю дати не вийшло: "Нереально..."

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва показала свою головну "конкурентку", яку забула одягнути: "Отримаєш..."