Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров вирішив порадувати українців, які вже 9 місяць живуть в умовах війни, а багато хто навіть журиться про втрачене. Артист вирішив переробити свій хіт "Мертві бджоли не гудуть", яку він написав із Юрієм Рибчинським 30 років тому, на сучасний лад. Замість бджіл він заспівав про мертвих окупантів.

Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/
Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/

У такому гумористичному відео Instagram розпізнав щось "вороже" і те, що розпалює ненависть, тому видалив, проте Зібров спритно його відновив.

Більше того, Павло хоче випустити повноцінну пісню з переробленим текстом. Він заявив, що прем’єра відбудеться 8 листопада.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Перезалив! Інстаграми зносить моє відео. Чекаю вас у Тіку Току! Давайте завірусимо трек до його релізу", - написав Павло.

Шанувальникам дуже сподобалася робота Зіброва і те, як патріотично та весело вона звучить. Багато хто з нетерпінням чекає, коли зможе почути весь текст.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров пофантазував, як би запалив із британською зіркою Dua Lipa, дружина б точно приревнувала:

Як повідомляв Знай.ua, "Поранені, але незламні": Павло Зібров показав, як українці "вигризають" свободу та чисте небо

Також портал Знай.ua писав, "Завжди на позитиві": володар грайливих вусиків Павло Зібров показав, як носять светр справжні мачо