Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров став учасником нового "Солов'їного шоу", яке створено не лише для розваг, а й для саморозвитку українців. Артист позмагався зі своєю улюбленицею, співачкою Анною Трінчер та перевірив власні знання державної мови.

Трінчер та Зібров, скріншот з відео
Трінчер та Зібров, скріншот з відео

Однак навіть у Зіброва виникли складнощі, коли він трохи застопорився на питанні, чи потрібно використовувати дефіс у реченні "красуня дівчина" і всі зазначили, що в артиста прокинулося "єврейське" коріння.

Він показував на Трінчер, оцінюючи її красу, намагався всіляко викрутитися, але в результаті відповів неправильно.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Майстер-клас від Павла Зіброва, як уникати "незручних" питань 😅", - написали в публікації.

Варто зазначити, що Зібров все ж таки обіграв Анну з рахунком 6:5. А ще артисти підготували для українців сюрприз – книгу "Земля" Ольги Кобилянської зі своїми автографами.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров побачив руїни, що залишилися після окупантів і як зміг, підтримав людей: "Каштани, каштани"

Як повідомляв Знай.ua, "Поранені, але незламні": Павло Зібров показав, як українці "вигризають" свободу та чисте небо

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров розповів, як донька з нареченим допомогла йому створити нову пісню: "Так і народилася ідея"