Відома українська артистка Оля Полякова вже довго не може зустрітися з дітьми. Її товаришеві вдалося зняти зворушливий момент її спілкування з молодшою ​​дочкою.

Нові stories опублікував учасник її балету, а також партнер у грузинській версії шоу "Танці із зірками" Максим Єжов на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

Зараз молоді люди проводять дуже багато часу разом, через постійні тренування та інтерв'ю. Вільного часу практично немає, і єдине місце, де вони можуть зв'язатися з рідними - поки що їдуть у транспорті.

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Несамовитий момент вдалося зняти Максиму Єжову. Він показав, як Оля Полякова зідзвонилася зі своєю молодшою ​​дочкою Алісою, яка зараз навчається у Лондоні в одній із шкіл. Туди дівчинку довелося відправити через постійні гастролі артистки, а також повномасштабну війну в Україні.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Одну залишати в країні її не був варіант, тому було прийнято таке складне рішення. До речі, у Великій Британії навчається зараз і старша дочка Маша, яка цього року вступила до університету. Вони вже кілька місяців не бачилися, і спілкуються лише телефоном.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Я сумую за тобою. Як твоя англійська, краще вже?" – каже українська артистка витираючи сльози. Вона не таке дитинство уявляла для своєї дитини.

Коли вони зможуть побачитися - сказати складно, тому що Оля має регулярні концерти по світу, а також тепер ще й участь у грузинській версії проекту "Танці з зірками".

"Оля та Аліса дуже сумують один за одним. Дуже зворушлива картина" - підписав ролик чоловік.

Нагадаємо, що Оля Полякова на грузинських "Танцях із зірками" показала, на що готові українки заради перемоги

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова відреагувала на те, що до неї не вірять на "Танцях з зірками"

Також Оля Полякова нагадала українцям, чому разом ми сила