Українські знаменитості розповіли у програмі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", чи допомогли їм подвійні побачення в особистому житті.

Наприклад, співачка Слава Камінська зізналася, що дуже часто брала із собою на побачення подруг. За словами артистки, іноді подруги допомагали їй у незручних ситуаціях.

[quote author="Слава Камінська"]"Іноді мені потрібна була, причому страшна подружка. Щоб була видна різниця. Бачили очі, що брали, оцінюють по одежці. Якщо сильно хвилююся, у мене одразу язик залазить кудись, я не можу розмовляти, не можу якісь теми підтримувати. Ну, бувало по-різному", - ділиться Слава Камінська./quote]

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Водночас, акторка Наталка Денисенко проти того, щоб ходити на подвійні побачення. Вона вважає, що у разі романтичних стосунків між чоловіком та жінкою така ситуація неприпустима.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Як це так ти не можеш оцінити, який чоловік може бути з тобою. Тобі, що обов'язково потрібна чия чужа думка?", - каже актриса. Наталка Денисенко

Свою історію розповів і Павло Зібров, який вважає, що даремно зірки настільки критично ставляться до побачень у компанії. На його думку, іноді так можна знайти свою половинку. Артист зізнається, що саме так познайомився зі своєю дружиною Мариною.

Павло Зібров, instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров, instagram.com/pavlo_zibrov

Того дня, за словами Павла Зіброва, Марина була з подружкою Іриною, з якою разом працювала у спілкі підприємців та промисловців. Вони вдвох запросили його в гості.

[quote author="Павло Зібров"]"Ірочка була розлучена, і Марина хотіла ближче познайомити мене з нею. Я теж був розлучений у той час. Щось Ірочка через 5-10 хв вже Марину не так цікавила, щоб ближче до мене її підвести. Ірочка через годинку десь змилася. Я не знаю, чи Маринка їй сказала, що "давай-давай, залиши мені Зіброва", або Ірочка сама зрозуміла і пішла. Так було", - згадує співак.

Павло Зібров з дружиною Мариною, фото: канал "Україна"
Павло Зібров з дружиною Мариною, фото: канал "Україна"

Нагадаємо, що Павло Зібров показав, як українці "вигризають" свободу та чисте небо.

Раніше ми повідомляли, що Слава Камінська поскаржилася на своє обличчя після уколів та серйозної хвороби.