Настя Каменських якось нещодавно заявляла, що українська земля багата на таланти, як жодна інша, бо вже зараз ми чуємо дуже багато чудових нових голосів, яким вдалося пробитися за допомогою війни.

Нове відео змушує задуматися над часом. Тим більше, якщо розмірковувати про це після початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України, 24 лютого 2022 року. Пройшло вже більше 8 місяців з того моменту.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Нині ж Настя Каменських нагадала, що цього року вона святкує 5 років сольної кар'єри. Важко уявити, що лише у 2017 році виконавиця з Олексієм Потапенком призупинили спільну діяльність, сфокусувавшись на окремій творчості.

"To be continued...", - пише Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

У відео зібрано фотографії різних років. Від її участі на різних телешоу до фотосесій, концертів та зустрічей з українцями.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Ого, вже 5! Настя, сил тобі, натхнення, святої віри в нашу перемогу. Твори, співай, підтримуй, нехай твій голос буде настільки сильним, що його почують скрізь, у кожному куточку нашої планети", "Стільки всього було зроблено за ці 5 років... але далі – ще більше!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських показала всі свої почуття, відкрившись на сцені: "Я ще не чула"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських розповіла про зіпсовану осінь і кинула виклик темряві: "Світло всередині"

Знай.uа писав, Настя Каменських залізла в кущі і розкрила секрет щастя: "У сьогоднішніх реаліях..."