На офіційній сторінці Верховної Ради України в соціальній мережі Twitter і Telegram з'явилася інформація, що в нашу країну незабаром приїде "король жахів" Стівен Кінг.

При цьому частина користувачів досі вважає, що ця інформація є неправдивою... навіть незважаючи на те, що її джерелом є ВРУ.

Стівен Кінг. Фото: Twitter
Стівен Кінг. Фото: Twitter

"Американський письменник неодноразово висловлювався на підтримку України у своїх соцмережах та коментарях журналістам. Кінг їде поїздом із Варшави. Спеціально для літератора до поїзда причепили окремий вагон", - йдеться у публікації.

І справді, від початку повномасштабної війни Стівен Кінг виставив багато різних постів, в яких глузує з Росії та окупантів, паралельно захоплюючись українцями та воїнами ЗСУ, зокрема.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Це був і знімок у символічній футболці із гаслом "I stand with Ukraine". Також він відмовився продовжувати контакт із російськими видавництвами. Путін має зникнути, а росіянам слід боротися із пропагандою.

А щодо поїздки Стівена Кінга в Україну. Поки що невідомо, скільки він пробуде в гостях і з якою метою. Хоча, швидше за все, це зустріч із президентом Володимиром Зеленським і подальше амбасадорство United24.

UPD: Верховна Рада України видалила публікації щодо поїздки Стівена Кінга в Україну. Без жодних пояснень.

Подорож Стівена Кінга в Україну, скріншот: Twitter
Подорож Стівена Кінга в Україну, скріншот: Twitter

Нагадаємо, "Король жахів" Кінг відреагував на стрибка росіян через підрив Керченського мосту: "Довбаний цинізм"

Як повідомляв "Знай.uа", Стівен Кінг у захваті від роботи ЗСУ: "Надирають зад!"

Знай.ua писав, Стівен Кінг жахнувся теракту росіян у Кременчуці і отримав пояснення Міноборони України: "Страшніше за будь-якого монстра"