Популярна українська телеведуча, головна зірка програми "Аферисти в мережах" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь продовжує активно вести свою сторінку в мережі Instagram.

Цього разу телеведуча показала буденну картину, як важко добиратися на роботу у своєму авто у великому місті. Ось такі проблеми у зірки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістини Лебідь у мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Коли їдеш на роботу 800 світлових років", - коротко підписала публікацію телеведучу.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

На свіжому знімку можна побачити, що телеведуча добиралася на роботу не на самоті, а ще з однією пасажиркою. Дівчата вирішили попозувати на камеру смартфона Олени-Крістини Лебідь, зробивши фото у стилі селфі.

Відданим фанатам таке фото сподобалося, люди почали активно залишати лайки та писати коментарі. Ось, що пишуть фанати телеведучої: "Жиза", "Красуні", "Геніальний жарт", "А око загорнуло".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася, за які "заслуги" їй "вручили" Нобелівську премію: "Залишається ще на 200 років...".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь нарядилася в сітку-авоську та мікрошортики, злякавши шанувальників намірами: "Пішла за...".

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла , як її мама приходить до тями після життя під окупацією.