Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Alyona Alyona останнім часом часто радує слухачів музичними новинками і на цей раз вона зачитала новий реп "Як ти там, сонце?", який має всі шанси на успіх, як і інші її роботи.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

І в цьому треку не обійшлося без згадок про війну з росією. Артистка зазначила, що просте питання "Як ти?" крутиться в головах мільйонів українців, вони з ним прокидаються та засинають.

"І важливий не так зміст відповіді, як сам факт того, що відповідь є. Так само, як і не так важливо, яка температура повітря на вулиці, як важливо, щоб світило сонце", - додала вона.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зірка вірить у перемогу України, незважаючи на всі труднощі, з якими зіткнулися її земляки, включно з масовим відключенням електроенергії. Також вона не забула привітати працівників залізниці із професійним святом.

"Я свято вірю в те, що світло переможе темряву. І навіть тоді, коли світло обмежене по всій країні. Бо, навіть їдучи в потязі, світло треба ховати від темряви. Потяг для мене зараз — це основний шлях бути вдома на рідній землі", - зізналася Альона.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona у памперсі вперше розповіла про свою дитину: "Її витівки псують мені життя"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona похвалилася домашньою полуничкою у батьківському дворі: "Це нонсенс"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona кайфонула від розбитих іранських дронів і роздяглася: "І не кажіть, що ви не так"