Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 та зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Дружина хореографа Лілія Яма також популярна у соцмережі та має свою невелику армію фанатів. На аккаунт жінки в Instagram підписано тисячі, для яких вона регулярно розміщує цікаві фото та відео, та показує будні зіркової родини.

Ліліана Яма, фото: Instagram
Ліліана Яма, фото: Instagram

На цей раз Лілія поділилася кумедним, але й досить відвертим фото в Insta Stories. У кадрі подружня пара постановки у ванній кімнаті, в номері готелю на райських Мальдівах. Влад, який, мабуть, тільки прокинувся, зробив знімок у відображенні дзеркала. Танцюрист стоїть без штанів і в одній білій футболці, а Лілія за спиною чоловіка в піжамному комплекті.

Скріншот з Insta Stories, Лілія Яма
Скріншот з Insta Stories, Лілія Яма

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зараз Влад Яма перебуває у США, де розважається та ретельно ухиляється від повернення до України. За це танцюриста та хореографа дуже сильно цькують на батьківщині та називають втікачем. Але, судячи з розваг Ями, його це особливо не турбує.

Нагадаємо, що ухилісти Влад Яма та Дмитро Ступка відірвалися на вечірці Хеллоуїна в Майамі, обуривши українців: до біса така "підтримка".

Раніше ми повідомляли, що Влад Яма знайшов кістки, розкидані вулицею, але не може звикнути: "Так зустрічають гостей".

Також стало відомо, що українці знову засудили Влада Яму за "висміювання" людей, але танцюрист відповів: "Вони дозволили".