Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей. На цей раз вона показала зворушливий знімок зі своєю улюбленицею Сарою, лежачи в ліжку вранці. Судячи з обличчя, артистка мала чудовий настрій після пробудження, і вона назвала причину.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Зірка розповіла, як особисто для неї український артист Степан Гіга влаштував концерт, коли квитків вже не залишилось у наявності. Він навіть виконав декілька своїх легендарних пісень на біс.

"Усю ніч я безсовісно насолоджувалася музикою і бордовим оксамитовим піджаком з вишивкою! - заявила Крістіна.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Однак розвіяло її мрії гучне хропіння Сари, просто у вухо. Потім вона засмикнула лапою і ведуча зрозуміла, що Степан Гіга - це просто сон, але такий чудовий. Загалом їй усе сподобалося, а кінцівка дуже розсмішила.

"І все - концерт закінчено 😂😂😂😂😂" - додала артистка.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася, за які "заслуги" їй "вручили" Нобелівську премію: "Залишається ще на 200 років..."

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь не зрадила Павла Розенка навіть заради молодого красеня: "Біжу швидше за вітер!"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь вбралася в сітку-авоську та мікрошортики, злякавши шанувальників намірами: "Пішла за..."