Талановита актриса, зірка "Ліги сміху" та "Жіночого кварталу" Таня Песік зачарувала красою у неймовірно стильному образі. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Таня Песик підкорила серця багатьох шанувальників переважно завдяки знаменитому тандему з Тарасом Стадницьким та образам Таньки та Володьки. Актриса активно веде свою сторінку у соціальній мережі та регулярно ділиться з шанувальниками новими фото, а також використовує її для волонтерських завдань.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

Так, на цей раз Таня Песик захопила шанувальників новим фото. Зірка позує в стильному костюмі зеленого кольору, в туфлях і з красиво покладеним волоссям. Вбрання вигідно підкреслило її стрункі ніжки і лише помножило привабливість. Такому образу, мабуть, могла б позаздрити навіть перша леді якоїсь країни.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не приховували захоплення і засипали знаменитість компліментами.

"Воу воу...яка мадам...які ніжки", "Гарна", "Дуже файна", "Від наших Українок весь світ божеволіє!", "Красуня Богиня Королева", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик зберігає вдома крило від російського літака: нова реальність – нові подарунки шанувальників.

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" заявила, що атаки окупантів мають зворотний ефект: "Не знищує, це загартовує".