19-річна танцівниця Аделіна Делі стала однією з учасниць романтичного шоу "Холостяк" із Алексом Топольським.

А зараз вона приєдналася до загону тих, хто вирішив розкрити правду про проєкт. Нещодавно Анастасія, яка покинула шоу, поділилася умовами рабського котракту та іншими неприємними моментами на шоу. Тепер за справу взялася й Аделіна.

Кузьміцька з "Холостяка", скріншот з відео
Кузьміцька з "Холостяка", скріншот з відео

Аделіна досить близька до шоу-бізнесу, адже вона танцівниця і брала участь у проєкті "Танці зі зірками", де була партнеркою іншого холостяка - футболіста Сергія Мельника.

Сергій Мельник та Аделіна Делі
Сергій Мельник та Аделіна Делі

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

На "Холостяку", звичайно ж, порушилося питання її піару. Дівчина сазала, що прийшла на проєкт за коханням, але Алекс Топльський їй не надто повірив і відправив дівчину додому у 2 випуску.

Зауважимо, що дівчина не мовчала про ситуації на проєкті спочатку. Так після виходу в етер першої вечірки дівчина розкритикувала вбрання, в якому її змусили вийти до холостяка, адже він її дуже повнив. Також вона розповіла своїм підписникам, що костюмери шоу не дають дівчаткам права вибору на сукні і самі одягають у те, що вони захочуть.

Сторіз Аделіни Делі із шоу "Холостяк"
Сторіз Аделіни Делі із шоу "Холостяк"

Після вильоту з проєкту дівчина пішла ще далі – змішала його з відходами. Так, на першій вечірці всіх дівчат зобов'язали зробити подарунок Алексу Топольському та Аделіна подарувала йому подушку зі своїм зображенням у повний зріст. Як думаєте, що трапилося з подарунком далі? Не вгадуйте, адже все одно у вас не вийде, адже подушка опинилася в одному з підвалів у людей, які ховалися від бомбардувань з боку росії.

"Я рада, що вона послужила людям в укритті, питань немає. Але яким чином вона там опинилася? І мені ще розповідатимуть про щирість? Це останнє, що я прокоментую з цього приводу. Ця ганьба більше не варта мого часу" , - ділиться Аделіна.

Сторіз Аделіни Делі із шоу "Холостяк"
Сторіз Аделіни Делі із шоу "Холостяк"

У своєму телеграм-каналі дівчина розповіла, що одна з учасниць шоу подарувала Алексу краватку і я теж буде неприємно, якщо вона раптом виявить її на барахолці в іншому місті.

Після цього вона сказала, що сумує за телеканалом 1+1, адже там працюють справжні професіонали. Вона зазначила, що її підтримує багато людей та закликала СТБ більше не знімати таких шоу.

"Люди не дурні, люди все бачать і розуміють... Ми живемо в 21 столітті і треба знімати живе. Потрібно розуміти, що глядач розумний... У цій ситуації я сподіваюся на адекватність Алекса хоч якусь. Він має вийти на зв'язок і прокоментувати цю всю ситуацію з подушкою...", - закликала танцівниця.

@nadin.0001

Дівчата, вкінці відео ,пост «вдячності» Аделіни 🤭 ну як вам ця вся історія?) #холостяк12🌹 #холостяк #холостякукраина #холостяк12сезон #холостякстб #холостяк2022

♬ оригинальный звук - nadin.p

Пізніше вона виклала пост "подяки", де відзначила гарний макіяж на першій вечірці та тих людей, які її підтримують.

Окремо вколола Алекса та редакторів шоу.

"Дякую велике редакторам, це окрема тема, вони самі розуміють що я маю на увазі штрафи за поведінку)) Дякую, що залишили момент де він на спілкуванні запитав у мене: "Чому ти так одягнена?" це було максимально дивне питання, настільки незручне що мабуть його навіть ніяково було пустити біля кадру) дуже хотілося запитати у відповідь чому він в одному костюмі другу церемонію поспіль, але я просто вихована)"

Нагадаємо, що учасниця "Холостяка", що вибула, розкрила шокуючу правду про шоу: контракт "на рабство", сценарії та "аб'юзер" Топольський.