Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, знайома українцям завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації.

На сторінці в Instgaram Анна розповідає про новини свого цікавого життя. Не так давно дівчина одружилася, та вже встигла похвалитися, що похрестила дитину. Фото з храму біля візочка Анна показала шанувальникам.

Анна Трінчер. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер. Фото: скрін youtube

А в мене досі дилема: один батюшка каже, що вже можна одруженим хрестити- інший каже, що не можна, це гріх написала Анна

Дівчина не знає, як себе поводити, адже дехто з батюшок заявив, що хрестити дитину треба неодруженим людям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

У коментарях порадили не перейматися з цієї причини.

"Похрестіть одна, а чоловік і так стане автоматично кумом. Тай не будете все життя переживати. Всерівно ви подружжя і будете вдвох для дитини хрещеними навіть якщо один хрестив", "Не можна, бо кум і кума стають духовними родичами першого ступеню", "Якщо ви похрестите разом одну дитину, то вам потім мають право відмовити у вінчанні, бо ви станете духовними родичами", - написали шанувальники.

Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official/
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official/

Нагадаємо, ми писали, що Анна Трінчер розповіла, як шлюб змінив стосунки та сварки з Волошиним: "Легше розійтися..."

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Трінчер показала своє "зіпсоване" тіло і зізналася у "залежності": "Це ще не кінець".

Також "Знай.ua" інформував, що Анна Трінчер показала себе очима чоловіка Волошина: "Як із фільму про вампірів".