Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський – популярна особистість серед студентів зі свого ВНЗ.

Чоловік не ховається від повномасштабної війни, хоча міг би дозволити собі виїхати з країни, щоб бути в безпеці. А зараз він розповів, як зі скандалом вступив до Київського інституту культури, бо будь-яка справа починається з віри у її реальність, за словами Поплавського.

Михайло Поплавський, скріншот: Instagram Stories
Михайло Поплавський, скріншот: Instagram Stories

Додаткову інформацію можна почути у архівному відео 1997 року.

"На першому курсі куратор попросила всіх написати, ким ми хочемо стати після закінчення університету. Я написав: ректором Київського державного інституту культури! І не очікував, що це може здійснитися. Будь-яка справа починається з віри в її реальність ! Вірте в себе і втілюйте свої мрії", - пише Михайло Поплавський у публікації.

І якщо з цього можна було лише сміятися. Зараз ніхто про це навіть не подумає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Михайло Поплавський, фото з Instagram
Михайло Поплавський, фото з Instagram

"Ну ця посада на вас чекала і жадала, враховуючи, як ви упорядкували КУК за роки правління!", "Захоплююча історія, думаю викладач тоді посміялася, а ось воно як потім вийшло!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Михайло Поплавський підказав, як юним студенткам заробити багато грошей: "Воруште булками і..."

Як повідомляв "Знай.uа", Павло Зібров відвідав Михайла Поплавського і дав урок вокалу: "Показав, як працювати з голосом"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський запросив у гості Павла Зіброва на майстер-клас: "Поділився професіоналізмом"