Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Наразі співачка стала учасницею грузинського аналога шоу "Танці з зірками". А паралельно в нашій країні глядачі все ж таки бачать продовження пісенного проекту "Голос країни", в якому Оля Полякова є одним із відомих тренерів. Компанію їй складає Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук, який відмовився зніматися упродовж повномасштабної війни.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Наразі стало відомо, кого співачка обрала собі у напарниці. Цього, мабуть, не очікував ніхто, якщо подібний хід не був продуманий сценаристами спеціально для підняття рейтингів.

"Шок! У шоу "Голос країни" тренер Оля Полякова обрала собі у радниці Тіну Кароль. Що? Як?", - пише один із користувачів, який стежить за проектом.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Більше Тіни Кароль українці побачать уже наступного тижня. У свою чергу Надя Дорофєєва, звичайно ж, запросила Олексія Завгороднього, який якось уже сидів з нею у тренерському кріслі.

"Полякова і Кароль - ось це колаб. Вони в принципі і є вдвох найбільш обговорювані та популярні, Полякова ще й оперу співає. Чекаю, коли покаже свої вокальні дані тут", "Ну нарешті... діва повертається", - пишуть користувачі коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова розплакалася розмовляючи з молодшою ​​дочкою по телефону, довелося відпустити рано у доросле життя: "Я сумую"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських та Оля Полякова захотіли чоловіка-тигра: "Вже в такому віці, коли треба поспішати"

Знай.uа писав, Оля Полякова без сорому розповіла, як Маша Єфросиніна вивалила свій зад перед її носом: "С*чка ти!"