Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт в Instagram, продовжує радувати шанувальників різними дуже дивними публікаціями.

Нещодавно артистка поміркувала на тему, що таке "збожеволіти". З її слів, це стати вільною від штампів. Адже це зовсім не її – вона з дитинства бунтарка, у ній живе дитинство. А зараз Слава несподівано поділилася відео з одного з минулих концертів, коли вони з Вікторією Сміюхою ще були разом, у складі гурту "НеАнгели", який, нагадаємо, розпався навесні 2021 року, після 15 років існування.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Розійшлися вони ніби мирно, пояснивши те, що стало тісно один з одним, розпочавши свої сольні кар'єри. Однак згодом дівчата демонстрували, що між ними є проблеми.

На сцені вони виконали пісню під назвою "Це кохання". Коментатори наголосили, що хоч вони й були разом, але на сцені щоразу кожна відповідала лише за себе.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Блог "травлі" та "ненависті", "Стільки років було гурту, а на сцені кожна сама по собі...", "Сумкуєте за Вікторією?", "А Вікторія, взагалі в курсі, що ви тут знову разом співаєте", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Слава Камінська з "НеАнгелів" пояснила, як збожеволіла і чому: "Не вистачає світу"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська поскаржилася на своє обличчя після уколів і серйозної хвороби: "Починаю перетворюватися на шарпея"

Знай.ua писав, "Бажання викинутися з вікна": Слава Камінська зробила зрадниці Ані Лорак привабливу пропозицію