Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських показала нову фотографію з осіннім настроєм. Артистка знайшла дуже симпатичний кленовий листок, якого практично не торкнулася жовтизна. Сама вона виглядала розкішно, зі своїми пружними кучерями, акуратним макіяжем та проникливим поглядом.

"Autumn mood 🍂" - написала Настя Каменських.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

Шанувальники оцінили те, як іде артистці такий настрій і навіть заявили, що їй можна привласнити титул "Міс осінь-2022".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Звичайно ж, без хтивих компліментів теж не обійшлося, оскільки вона завжди викликала інтерес у чоловічої статі. Дивно, але під публікацією не виявилося їдких і вже звичних докорів, що зірка знову показує подібні, "недоречні" фотографії під час війни з росією. Цілком можливо, що вона їх підчистила.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Потап знову кинувся з України та похвалився, чим зайнятий у сонячній Португалії: "Знаходяться нові можливості"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських згадала, як минуло 5 років "без Потапа": "Почують скрізь"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських скинула одяг і показала цей животик: "Чому прямо в листопаді"