Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич ризикнула натякнути, що Світлана Лобода нібито займається плагіатом і особисто у неї "запозичила" образ для концерту. Артистка показала їхнє фото з колегою з різницею на рік, костюми з принтом місяця були неоднакових кольорів, але абсолютно ідентичні.

Скріншот із Instagram, Анна Буткевич
Скріншот із Instagram, Анна Буткевич

"Рада, що Світлана почала надихатися українками. Зник комбез ще минулого літа, тепер все стало на свої місця. Коли гуманітарка дійшла до адресату. Світлана хоче почути, хто вже давно носив цей комбез", - додали декілька підписів до кожного знімка.

Вона виставила все як народну творчість, але не виключено, що сама над цим постаралася.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Багато шанувальників були незадоволені як поведінкою Буткевич, так і мовчазною позицією Лободи на початку війни. Їй все ще згадують роки роботи у росії. Анну ж попросили не ганьбитися і видалити пост, бо вона переоцінила свою популярність.

Коментарі - instagram.com/annabutkevych.official/
Коментарі - instagram.com/annabutkevych.official/

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода зажадала шкарпетки, Маша Єфросиніна очманіла: "Я не стираю, я їх викидаю"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Буткевич нагадала, як "два-три тижні" війни розтяглися на 8 місяців: "Весь світ спостерігає"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода змусила чоловіків палати від пристрасті: ці ніжки будь-кого зведуть з розуму