Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Зарsцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька продовжує їздити Америкою зі своїми благодійними концертами на підтримку України. Вона вже встигла виступити у Нью-Йорку, Майамі та Чикаго. Артистка не забуває показувати барвисті фото та відео.

Олександра Заріцька, фото з Instagram
Олександра Заріцька, фото з Instagram

Головними атрибутами Заріцької, як і інших українських зірок, стали синьо-жовтий прапор та голос, яким вони розповідають усьому світу про трагедію в рідній країні та жорстокість окупантів.

Співачка зізналася, що їй дуже полюбилася Америка і вона відчуває до неї неабиякі, і досить глибокі почуття, хоча поруч із нею перебувають земляками. Також вона додала, що насолоджується кожним виступом.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Якщо це не кохання, то що? ❤️ Насолоджуємося кожним концертом туру 🔥 Америко, ти неймовірна!" - заявила Олександра.

Шанувальники подякували Зарицькій за допомогу, а ті, хто був на концертах – за емоції.

Коментарі - instagram.com/kazka.band/
Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Раніше ми писали про те, що Олександру Заріцьку із "KAZKA" переповнила любов до особливого міста, і це не Київ: "Розірвав на частини"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька з гурту KAZKA кардинально змінила образ і спокусила пропозицією: "Карколомна"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" на одну ніч стала спокусливою гейшею: "Не могла залишитися осторонь"