Багато хто пам'ятає, що сезон "МастерШеф. Битва сезонів" вийшов ще наприкінці січня 2022 року... з того моменту вийшло лише кілька випусків доти, доки не почалася повномасштабна фаза війни проти Росії.

Згодом усі гумористичні проекти різних телеканалів були поставлені на паузу, у зв'язку із введенням в ефір телемарафону новин, які посідали перші позиції, оскільки людям дуже важливо було знати – що, де і коли відбувається.

МастерШеф. Фото: Youtube
МастерШеф. Фото: Youtube

20 серпня 2022 року відбулася прем'єра продовження цього сезону.

"Двадцятка улюблених глядачами учасників минулих сезонів знову зійдеться у змаганні за кулінарну першість", - йшлося тоді в публікації.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

А зараз фанатам проекту показали дивовижний момент із Владиславом Міцкевичем, який був названий дуже просто – "Мрія кожної жінки".

"У якийсь момент він узяв ганчірку і почав натирати поверхню. Чоловік мрії, який не тільки приготує, а й прибере. Мені такого, звичайно, не треба, бо я маю свого чоловіка. приклад для наслідування сьогодні", - каже Катерина Велика, яка спостерігала за цим із балкона.

Пава і Міцкевич, фото з Instagram
Пава і Міцкевич, фото з Instagram

На цьому все не закінчилося, адже потім він почав їсти вершки з миски, через що деякі жінки могли не стриматися.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко навчив, як рятувати дітей їжею: "Не так складно"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво виїхав на передову і зустрівся з генералом Марченком

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Ліза Глинська засмутилася через Київ: "Хочу прокинутися, але..."