Відома українська співачка, дружина коміка, провідного Сергія Середи MamaRika, часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Її синові - Давиду - трохи більше року. Через це виконавиця завела малюкові власний аакаунт у цій самій соцмережі, одразу попередивши дівчат-фанаток, щоб ті не надсилали йому інтимні фотографії.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

Зараз MamaRika поділилася серією фотографій, захотівши хоч на мить усамітнитися з чоловіком. Проте її син мав зовсім інше бачення ситуації.

"Коли вирішили сфоткатись удвох, але у Давида на це свої плани. Гортай", - пише артистка в публікації.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На першому кадрі вони з'явилися у вбраннях, які дуже підходять один до одного за кольором. Сергій позаду обіймає дівчину за талію, а вона посміхається, поклавши одну руку собі на шию. Другий кадр зроблено там же, а ось третій уже на сходах. І не вдвох, а разом із сином.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

"Ви дуже душевні та теплі", "Просто класні, наші, рідні", "Ви дуже красиві. А Давидич це взагалі маленьке щастя", "Дуже гарна гармонійна родина", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, MamaRika показала голого Сергія Середу і розповіла про проблему: "Вже якусь ніч поспіль..."

Як повідомляв "Знай.uа", MamaRika розповіла, як мало не поховала рідного сина від Сергія Середи: "Нам сказали, що нам не можна нічого"

Знай.uа писав, MamaRika втекла з дому, щоб відпочити від тягарів сімейного життя: "Мамка зняла стрес"