Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова у ролі учасниці грузинського шоу "Танці зі зірками" наробила чимало галасу. Наразі українцям вирішили показати, як співачка на самому початку дізналася, хто буде її партнером, хоча з ним – Максом Єжовим, вона вже станцювала двічі.

Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"
Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"

Ім'я партнера зірки стало відомим під час невеликого інтерв'ю з грузинськими журналістами. Для Макса теж стало сюрпризом те, що Оля супроводжуватиме його на проекті.

"Я думаю, що це буде грузин, високий, симпатичний. Дуже хочу з ним познайомитися", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Полякова не стримала сліз, коли побачила, що її партнером буде земляк із Харкова. Це стало для неї сильним шоком. Той у відповідь її тепло обійняв під час зустрічі. Грузини пояснили, що недарма запросили Макса, бо вони вже знають один одного з українських "Танців із зірками".

"Ми хотіли, щоб у цей непростий період, поряд з тобою була людина, з якою ти відчувала б себе комфортно. Раді, що ти так сприйняла цей сюрприз", - зізнався журналіст.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова розплакалася, розмовляючи з молодшою ​​дочкою телефоном, довелося відпустити рано у доросле життя: "Я сумую"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова повернула Тіну Кароль на "Голос країни", влаштувавши "бомбу": "Що? Як?"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Полякова так опухла, що не стрималася навіть Оля: "Боже, подивіться на цю дитину"