Українська акторка, гумористка та учасниця "Дизель Шоу" Яна Глущенко поділилася власними переживаннями щодо того, що вона не може повернутися додому через війну та боїться за життя сина.

Артистка зазначила, що з початку повномасштабного вторгнення рф життя кожного українця кардинально змінилося і воно дуже чекає, коли її рідна країна знову стане вільною від російської нечисті. Про це вона написала у своєму Instagram.

Яна Глущенко, фото: Instagram
Яна Глущенко, фото: Instagram

"Кожного ранку прокидаєшся і так чекаєш на ці слова: "Ми перемогли, повертайтеся" 🏡. Так, ми виїхали із сином ще на початку війни, виїжджали не знаючи куди, але туди, де безпечно. Так ми пробули 7 місяців в одній країні, зараз вже в іншій. Як нам хочеться додому…😭" - написала Глущенко.

Яна в першу чергу переживає не за себе, а за маленького сина і її мучить незнання того, коли це жах закінчиться і вона зможе повернутися додому. Також вона заявила, що життя за кордоном не відпочинок, а просто місце тимчасового перебування.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Молимося за кожного українця, безмежно пишаємося нашими хлопцями та дівчатами з ЗСУ, неймовірно вдячні ППО. Все буде Україна", - підсумувала зірка.

Раніше ми писали про те, що Яна Глущенко з "Дизель Шоу" кардинально змінила зовнішність на прохання чоловіка, проте він не оцінив: "На кого я схожа..."

Як повідомляв Знай.ua, Танкович із "Дизель шоу" до білорусів, за словами ЗСУ, і закликав зробити вибір: "Друзами чи ворогами"

Також портал Знай.ua писав, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" без ліфчика встигла лише прикритися ганчіркою: "Заминули зненацька"