Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Alyona Alyona вирішила поділитися з шанувальниками одкровенням щодо того, що завжди звинувачує себе за "погану" продуктивність і називається це явище "токсична продуктивність". Їй здається, що хтось робить свою справу краще та більше, ніж вона.

Скріншот із Instagram, Alyona Alyona
Скріншот із Instagram, Alyona Alyona

"Я дійшла до якоїсь точки неповернення. Я стомилася постійно звинувачувати себе і своїх колег у всьому на світі, стомилася не приймати реальність такою як вона зараз є, та й себе стомилася не приймати", - заявила артистка.

Зірка також розповіла, як розпізнати це явище в собі та позбутися його. Сама вона потрапила в цю пастку, коли помітила, що постійно вимагає якихось дій від себе та інших, а коли щось не йде за планом, ображається.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Є декілька простих правил, як собі допомогти - більше відпочивати, не зосереджуватися на успіхах інших, прислухатися до своїх бажань, зрозуміти свою цінність.

"Але виходить так, що у кожного є своя кількість ресурсу для гарної та продуктивної роботи. І потрібно полюбити себе і бути вдячними собі за все зроблене. Бо лише від нелюбові до себе і від неприйняття себе праця не дає бажаних плодів і задоволення від кайфової раніше справи зникає. Горіть, але не перегорайте. А ще краще — не вигорайте", - підбила підсумки вона.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona вірить, що Україна переможе пітьму, незважаючи на відсутність світла в кожному будинку: "Треба ховати..."

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona похвалилася домашньою полуничкою у батьківському дворі: "Це нонсенс"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona з яскравим макіяжем повернулася заради лісових грибів в Україну, але потрапила на "мокру бабку"