Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, так чи інакше пов'язаними з повномасштабною війною проти окупантів.

Зовсім недавно їй довелося відповідати за фейкову Stories, в якій виконавиця нібито вибирає російську мову основною, бо вона приносить їй більше грошей, ніж українську. Згодом Світлана проводила вечір із громадянами нашої країни у Майамі, а зараз артистка опинилася у Лос-Анджелесі, де знову виступила з концертом, частина коштів з якого йдуть на допомогу громадян, які постраждали від війни.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Я дякую вам, хлопці! Хочеться ще!", - пише Світлана Лобода у публікації.

На відео знято потужний момент, коли вона самостійно сіла за барабани та виконала фрагмент із пісні. А потім починається одна з її найпопулярніших пісень - SuperStar, яка за чотири роки набрала понад 67 мільйонів прослуховувань на Youtube.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"І нам хочеться ще", "Іноді нам усім потрібні такі барабани, щоб виплеснути все, що накипіло", "Скільки років я це чекав! Прекрасний був концерт", "Чекаємо на продовження туру і бажаємо найкрутіших і незабутніх концертів", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода провела шикарний вечір у Майамі, зустрівши "рідних": "Дорогі українці..."

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода змусила чоловіків палати від пристрасті: ці ніжки будь-кого зведуть з розуму

Знай.uа писав, Світлана Лобода відповіла на фейк про "важливість" російської мови: "Проплачена історія"