Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише побільшало. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Як відомо, Наталія Валевська під час війни розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Пригладем після 18 років шлюбу, проте швидко оговталася і анітрохи не шкодує про те, що сталося.

Валевська з колишнім Пригладем, фото з Instagram
Валевська з колишнім Пригладем, фото з Instagram

Більше того, артистці регулярно приділяють увагу залицяльники, а цього разу вона сама зізналася в любові до одного із зіркових колег.

Перебуваючи в Іспанії через благодійний концерт, вона не пропустила можливості прогулятися вуличками міста з екстравагантним українсько-венесуельським танцюристом Амадором Лопес.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Здається, я люблю цього хлопця 🤩" - заявила Валевська.

Виглядала парочка дуже щасливо та натхненно, такий настрій не вислизнув і від відданої армії шанувальників артистки. До речі, сам Амадор також відреагував на слова Наталі.

Раніше ми писали про те, що розведена Наталія Валевська похвалилася подарунком від поета, який пише вірші в окопах: "До самого серця"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська розповіла, яку роль Ніна Матвієнко відіграла у її творчій кар'єрі: "Без пафосу та понтів"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Валевська після розлучення купається у квітах та увазі від залицяльників, забуваючи про колишнє: "Не хочу страждати"