Маша Єфросініна вирушила до Грузії, де зараз перебуває Оля Полякова, щоб трішки відпочити в компанії подружки та водночас попрацювати. Роликом зустрічі поділилася співачка у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Оля Полякова стала учасницею проєкту "Танці зі зірками", який проходить у Грузії. Зірка регулярно ділиться кадрами, зокрема показує свого партнера з танців Максима Єжова. Вона вже місяць знаходиться далеко від дому, тому її подруга Маша Єфросиніна вирішила її відвідати.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Так, Оля Полякова показала, як вони разом із Машею Єфросініною відпочивають, насолоджуючись червоним вином та закусками. Співачка додала, що вони зустрілися не лише заради того, щоб добре посидіти, а й для зйомок нового епізоду "Дорослих дівчаток".

Полякова та Єфросиніна. Фото: скрін instagram stories
Полякова та Єфросиніна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Гамарджоба, дивіться, хто в мене в гостях. Ти бачиш я вже на правах господині, я вже в Грузії цілий місяць, тому ти вже приїхала до мене в гості, моя Машуня. І що ми робимо? П'ємо, їмо та знімає" Дорослих дівчаток", - поділилася Оля Полякова.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова розплакалася, розмовляючи з молодшою ​​дочкою по телефону, довелося відпустити рано в доросле життя: "Я сумую".

Також наш портал інформував, Маша Полякова так опухла, що не стрималася навіть Оля: "Боже, подивіться на цю дитину".

Крім того, ми писали, Оля Полякова та Артем Пивоваров злилися воєдино на очах у фанатів: "Хвилина задоволення".